This Means War (2012) online subtitrat

This Means War (2012) online subtitrat
Sa fie razboi!

 Doi dintre agenţii de elită ai Central Itelligence Agency sunt atât de bine antrenaţi şi dispun de atât de multe abilităţi profesionale încât şi-ar putea neutraliza în orice moment rivalii din serviciile secrete ale altor naţiuni, iar faptul că sunt prieteni din copilărie şi parteneri inseparabili în misiuni îi transformă într-o forţă greu de învins.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Relaţia de prietenie le este pusă la încercare atunci când spionii descoperă că sunt îndrăgostiţi de aceeaşi femeie, însă decid să nu-i mărturisească frumoasei Lauren Scott că se cunosc între ei şi că sunt la curent cu jocul dublu pe care îl face ea întâlnindu-se simultan cu amândoi, propunându-şi să intre în competiţie unul cu altul pentru a câştiga iubirea tinerei la care râvnesc. Evident că această confruntare între îndrăgostiţi este departe de a fi corectă şi se transformă treptat într-un război în toată regula, fiecare dintre agenţii CIA încercând să-i intre în graţii lui Lauren şi să o determine pe aceasta să-l aleagă pe el în detrimentul rivalului. Străduindu-se să creeze o atmosferă romantică şi să fie cât mai ingenioşi în modul de a o curta pe Lauren, spionii îşi sabotează reciproc şansele de a avea o relaţie normală cu fata şi nu se dau în lături de la folosirea armelor şi dispozitivelor de ultimă generaţie pentru a-şi pune unul altuia beţe în roate.

VIZIONATI This Means War (2012) online subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...