Disclimer

Blogul nostru,FILME ONLINE SUBTITRATE de la adresa http://filmeonlinesubtitratefree.blogspot.com este un blog legal pe o platforma gratuita. Blogul nostru contine doar linkuri către site-uri de pe internet: video.google.com, video.yahoo.com, youtube.com, dailymotion.com,videobb.com,megaupload şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine blogul nostru.
Vă reamintim: Nu putem fi trasi la raspundere pentru nimic deoarece noi nu gazduim si nu urcam nicaieri filme. Daca aveti drepturi asupra unui film si vreti sa retragem playerul de pe site ne puteti trimite un mail la catalinhabet@gmail.com cu dovezile ca aveti drept de autor asupra operei. Va reamintim noi putem scoate playerul, dar materialul video ramane pe site-ul de sharing deoarece nu noi l-am uploadat.
Blogul nostru promoveaza filmele aparute.  Nu promovam pirateria, ci incercam sa facem cinefilii amatori sa mearga la film, sa plateasca biletul si sa vada filmul la calitate maxima

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...