American Pie: Reunion (2012) online subtitrat

American Pie:Reunion(2012) online subtitrat

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT 

În vara lui ’99 patru băieţi din micul orăşel din Michigan îşi încep aventura vieţii lor în încercarea de a-şi pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim şi Michelle s-au căsătorit, în timp ce Kevin şi Vicky şi-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz şi ale lui Heather s-au despărţit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, aceşti prieteni de-o viaţă se întorc în oraşul natal ca adulţi care caută să regăsească inspiraţia de a trăi nebuneşte de la adolescenţii hormonali care au fost, şi care au creat o legendă a filmelor de comedie.


VIZIONATI  American Pie:Reunion(2012)
 TRAILER American Pie:Reunion(2012)

9 comentarii:

  1. Care film.... asta e doar trailer

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce nașpa secvențe din film scoase (D)

    RăspundețiȘtergere
  3. cel mai smecher film...merita vazut!!!:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. sincer...cam plictisitor..

    RăspundețiȘtergere
  5. De cacat frate unde-i berea unde`s gagicile faine aici is numa babe .. si petrecerile unde razi PLICTISITOR ! stifler cat mai facea putina distractie restu erau praf..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand bagati si voi versiunea originala a filmului, la calitatea asta parca as vedea un film din 70'...

    RăspundețiȘtergere
  7. cel mai fain nota 10 !!:D

    RăspundețiȘtergere

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...