Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat

Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente.  În încercarea extrem de riscantă de a evada  din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

VIZIONATI   Resident Evil: Retribution (2012) online subtitrat 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...