Battleship (2012) online subtitrat

Battleship (2012) online subtitrat

Peter Berg (Hancock) e producătorul şi regizorul blockbusterului BATTLESHIP, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

VIZIONATI Battleship (2012) online subtitrat
 TRAILER Battleship (2012) online subtitrat

3 comentarii:

  1. Dupa parerea mea nu este un film chiar foarte reusit, dar este un film bun, un film sf care pot sa spun ca nici nu ma dezamagit dar nici nu mia placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un film bun dar mi'am stricat ochii se vede groasnic,,acum parca'mi pare rau ,, ca l'am vizionat..
    Pe bune cine la filmat in sala,, sigur a fost un amator junior

    RăspundețiȘtergere
  3. ba sa sti ca nu a fost filat chiar asa de bun da filmu e jmecher rau ms ca am putut sal vad si asa;)

    RăspundețiȘtergere

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...