The Darkest Hour (2011) online subtitrat

The Darkest Hour (2011) online subtitrat

Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanţă de vis într-o metropolă despre care nu cunosc prea multe amănunte, dar care este renumită pentru frumuseţe şi pentru distracţiile pe care le pune la dispoziţia turiştilor, dar, după ce îşi petrec câteva zile vizitând punctele de atracţie şi frecventând cluburile de noapte, cele doua fete şi cei trei băieţi se trezesc blocaţi într-un oraş invadat de o specie extraterestră malefică, care dezintegrează deopotrivă oameni şi animale şi care devorează toate sursele de energie electrică.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Informaţiile transmise în buletinele de ştiri de la posturile naţionale şi internaţionale de televiziune demonstrează faptul că Moscova nu este singurul oraş de pe glob care a căzut victimă atacului extratereştrilor ce nu pot fi văzuţi cu ochiul liber de către oameni. Parisul, Londra, Tokyo şi New York-ul sunt de asemenea decimate de specia de origine necunoscută de pe altă planetă.
Remarcând faptul că extratereştrii pot fi identificaţi de ochiul uman cu ajutorul unor surse de electricitate, cei cinci nord-americani curajoşi se mobilizează, intră în posesia unor arme de ultimă generaţie şi luptă cu invadatorii din spaţiu pentru a supraveţui şi pentru a salva umanitatea de la extincţie.

VIZIONATI  The Darkest Hour (2011) online subtitrat

Un comentariu:

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...