John Carter (2012) online subtitrat

John Carter (2012) online subtitrat

Inspirată din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF "John Carter" îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte).
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT
Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

VIZIONATI  John Carter (2012) online subtitrat  

 TRAILER
 

13 comentarii:

 1. crede-am ca e mai bun da m-am inselat pacat :(

  RăspundețiȘtergere
 2. e foarte frumos filmul daca il vezi de la incput pana la sfarsit

  RăspundețiȘtergere
 3. f nasol tras....nu ar trebui sa postatia asa ceva

  RăspundețiȘtergere
 4. un film mai frumos ca acesta rar gasesti,nu luat in seama comentariile aiurea.a fost superb si sa vazut cat de cat bine,ma lasat cu lacrimi in ochi :-< ce e si cu dragostea asta...

  RăspundețiȘtergere
 5. foarte fain filmul:X:X:X

  RăspundețiȘtergere
 6. da, a fost cam cum ma asteptam , chiar cu putima dragoste ca sa fie complet. Multumesc celor ce l-au postat si-l pot viziona din intimitatea locuintei mele

  RăspundețiȘtergere
 7. un film de vazut cu toata familia, mie mi-a placut sincer, chiar daca imaginea nu este una tocmai buna, o zi buna tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 8. superb!!! trebuie uramrit cu atentie! numai copii astia de 12 ani lasa comenatrii rautacioase

  RăspundețiȘtergere
 9. exista si cinematografe pt cei nemultumiti,stiu se plateste dar faceti un efort.

  RăspundețiȘtergere
 10. frumos filmul te tine in suspans e ok si merita vazut

  RăspundețiȘtergere

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...