Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) online subtitrat

Gost Rider: Spirit of Vengeance(2012) filme online subtitrate

 Sequel-ul este stabilit la mai mulţi ani (posibil chiar şi un deceniu) după primul film, şi îl găseşte pe Johnny Blaze într-un exil auto-impus. Chinuit, Blaze îşi vede puterile demonice mai degrabă ca pe un blestem decât ca pe un mijloc de a face dreptate. Fostul cascador este mai apoi abordat de Moreau, un membru al ordinului monahal al Arhanghelului Mihail.
VEZI FILMUL ONLINE

Moreau are nevoie de cineva capabil de a proteja un duo format dintr-o mamă şi fiu, care sunt vânaţi de un personaj numit Roarke. Roarke, de asemenea, pare să aibă interese pentru Rider, şi posedă cunoştinţe profunde despre vânătorul de recompense şi ale lui "identităţi diferite de-a lungul secolelor".

VIZIONATI  Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) online subtitratTRAILER  Gost Rider: Spirit of Vengeance(2012) filme online subtitrate

5 comentarii:

 1. deplorabil film prima parte era mai buna, a trebuit sa strice franciza cu rahatu asta

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumos,nu chiar ca prima parte,fiinca toti ne asteptam sa fie un film reusit,dar merita vazut si nu sunt deloc deacord cu Bogdan

  RăspundețiȘtergere
 3. nu mia placut grafica chiar de loc

  RăspundețiȘtergere
 4. Un film de cccccccccc şi iar rahat filmat de amatori şi era mai bn făcut şi regizat nu merită vizionat

  RăspundețiȘtergere

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...