Conan the Barbarian(2011) online subtitrat

Conan the Barbarian(2011) filme online subtitrate

 Conan, legendarul luptător care timp de opt decade a fascinat întreaga lume, revine pe marile ecrane într-o ecranizare nouă şi extrem de spectaculoasă, în format 3D. Martor la asasinarea tatălui său şi la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan este mai hotărât ca niciodată să se răzbune şi porneşte în căutarea asasinilor.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT
Crescut în lumea fără scrupule a nelegiuiţilor, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliţi inamici: căpcăuni, monştri terifianţi şi vrăjitori cu puteri inimaginabile. Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite şi lupta lui pentru supravieţuire ajunge mai repede decât şi-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face faţă încleştării cumplite cu forţele malefice care îi ameninţă.

Vizionati Conan the Barbarian(2011) online subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...