Sherlock Holmes: A Game Of Shadows (2011) online subtitrat

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows (2011) filme online subtitrate 
Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor

Regizorul Guy Ritchie revitalizează în această perioadă aventurile celebrului detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle. Filmul "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" îi va avea în centrul atenţiei pe actorii Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace şi personajele lor.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Noomi Rapace a primit în filmul lui Ritchie primul ei rol major la Hollywood după ce a ajuns faimoasă internaţional cu rolul principal din trilogia suedeză "The Girl With The Dragon Tattoo". Noomi a fost foarte lăudată de colegii ei de filmare, iar personajul ei capturează adesea toată atenţia privitorului.Un alt personaj interesant va fi cel al lui Stephen Fry. "Îl joc pe Mycroft. El e fratele mai deştept al lui Holmes, însă e atât de leneş încât nu ajunge niciodată să aibă reputaţia pe care şi-o face Sherlock. E un personaj foarte interesant şi m-am distrat să-l interpretez, mai ales pentru că am fost un fan de-al lui Sherlock Holmes încă de când eram un copil", a spus Fry pentru Total Film. "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" este construit în aşa fel încât să-i facă o introducere adecvată personajului Moriarty, jucat de vedeta serialului "Mad Men", Jared Harris. Moriarty e cel mai mare şi mai periculos duşman al detectivului Sherlock Holmes.

VIZIONATI  Sherlock Holmes: A Game Of Shadows (2011)  online subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...