Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) online subtitrat

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) filme online subtitrate

"MISSION: IMPOSSIBLE - GHOST PROTOCOL" este viitorul film din franciza cu un uriaş succes internaţional produsă de studiourile Paramount.  Cele trei filme din serie au cumulat încasări totale de peste 2 miliarde de dolari în toată lumea. Filmările pentru cel mai nou film din serie au început la Dubai şi vor continua la Moscova, Praga şi Vancouver.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Producătorii filmului sunt, alături de Tom Cruise,  J.J. Abrams şi Bryan Burk, prin intermediul companiei de producţie a lui Abrams, “Bad Robot”.Mission: Impossible. Ghost Protocol reuneşte o echipă de staruri în fruntea căreia se află Tom Cruise, căruia i se alătură Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Josh Holloway, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux şi Anil Kapoor. Filmul este regizat de Brad Bird, care se află la primul său film de lung metraj neanimat. Scenariul le aparţine lui Josh Appelbaum şi Andre Nemec, şi se bazează pe o poveste creată de Appelbaum, Nemec şi Abrams. Producător executiv este Jeffrey Chernov, iar co-finanţarea este asigurată de compania Skydance Productions, a lui David Ellison.

VIZIONATI Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) online subtitrat
Server 1

 TRAILER Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) online subtitrat 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...