Arthur Christmas (2011) online subtitrat

Arthur Christmas (2011) filme online subtitrate

Copiii din intreaga lume s-au intrebat intotdeauna cum poate Mos Craciun sa confectioneze si sa distribuie miliarde de cadouri in toate colturile Globului, intr-o singura noapte. Explicatia este oferita de catre Steve, fiul cel mare al lui Mos Craciun si mostenitorul ultramodernei fabrici de cadouri de la Polul Nord, care a introdus cuceriri de ultima generatie ale stiintei si tehnicii in procesul de productie si a eficientizat astfel activitatea elfilor.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Atunci cand unul dintre cei 600 milioane de copii de pe Terra este uitat si nu gaseste sub brad cadoul ravnit in dimineata de Craciun, Steve considera acest lucru o eroare admisibila, insa nu si fratele lui mai mic pe nume Arthur, un tanar stangaci, neindemanatic si cu un suflet de aur, care a ramas singurul din familie care mai este fascinat de magia sarbatorilor de iarna si care porneste intr-o misiune neautorizata de livrare a acestui ultim dar neonorat. Mos Craciun si tatal sau in varsta de 136 ani nu sunt capabili sa se adapteze la viziunea progresista a lui Steve si, la fel ca si Arthur, sunt nostalgici dupa perioada in care darurile erau livrate din sania trasa de reni, iar nu dintr-o nava spatiala uriasa.

VIZIONATI Arthur Christmas(2011) online subtitrat     
                    TRAILER  Arthur Christmas (2011) online subtitrat
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...