Killer Elite ( 2011) online subtitrat

Killer Elite ( 2011) online subtitrat

Inspirat din evenimente adevarate, "Killer Elite" este un film de actiune, aventura si spionaj ce il are ca personaj principal pe Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai bine pregatiti agenti ai fortelor speciale. Iesit din exilul autoimpus pentru a executa o misiune aproape imposibila de razbunare si de autosalvare in acelasi timp, Danny readuna laolalta vechea sa echipa pentru a ajuta la salvarea fostului sau mentor (Robert de Niro) si pentru a intra in cea mai de temut unitate militara, Serviciile Speciale Aerine Britanice (SAS).
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT


 Ei trebuie sa infrunte un grup secret format din fostii agenti ai SAS, soldati cunoscuti sub numele de "Barbatii Pana", care alaturi de liderul lor , Spike (Clive Owen), asigura securitatea tuturor membrilor SAS omorand tot ce le sta in cale. Danny si echipa sa trebuie sa doboare o intreaga celula de asasini inainte ca rezultatul actiunilor acestora sa declanseze un colaps politic.

VIZIONATI Killer Elite ( 2011) online subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...