Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) online subtitrat

Harry Potter si Prizonierul din Azkaban

Harry Potter, in varsta de treisprezece ani,  a petrecut cu greu o alta vara alaturi de rudele sale ingrozitoare, familia Dursley, "comportandu-se frumos" fara a practica nici o magie. Adica, pana in momentul in care sora dominatoare a unchiului Vernon, matusa Marge  vine in vizita. Matusa Marge s-a purtat intotdeauna oribil cu Harry si acum merge atat de departe incat, o face, ca dintr-un accident sa se umfle ca un balon monstruos si sa zboare!
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Temandu-se de razbunarea matusii si unchiului (si repercusiunile de la Hogwarts si de la Ministerul Magiei, care le interzice cu
strictete discipolilor sa utilizeze magia in lumea noastra),Harry fuge de acasa.
Este luat cu promptitudine de Autobuzul Cavalerilor, un vehicul fantastic violet pe trei nivele care il poarta spre carciuma Leaky Cauldron (Cazanul Spart). La sosire,Harry Potter este intampinat de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care, in mod inexplicabil nu il pedepseste pe adolescent pentru greseala de a se folosi de magie si in schimb insista sa isi petreaca noaptea la Leaky Cauldron inainte de a se indrepta spre Hogwarts pentru al treilea an de studiu.

VIZIONATI  Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) online subtitrat 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...