Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) online subtitrat

Harry Potter si Ordinul Pheonix online subtitrat

Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts si descopera ca aproape toti vrajitorii nu vor sa-l creada ca s-a intalnit cu Lordul Cap-De-Mort.De teama ca venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte in privinta revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina pozitia si a-l inlocui in functie, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore.
VEZI FILMUL ONLINE SUBTITRAT

Numai ca acest curs nu se dovedeste eficient pentru a-i proteja pe studenti impotriva fortelor intunecate care ii ameninta, asa ca ajutat de prietenii sai Hermione si Ron, Harry decide sa rezolve
lucrurile de unul singur. Intalnindu-se in secret cu un grup de studenti care-si spun "Armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere de Magia Neagra, pregatindu-i pe curajosii tineri vrajitori pentru lupta extraordinara care ii asteapta.

VIZIONATI  Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) online subtitrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca nu se incarca filmul sau apare orice eroare dati Refresh la pagina.
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5-15 minute.Daca filmul se blocheaza click pe Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas. Va recomand sa folositi browserele Mozilla Firefox si Google Chrome!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...